Hytter

HYTTER

Faksfall camping

BO ETTER DITT ØNSKE


Enten dere er på gjennomreise eller ønsker å utforske vår vakre fjellkommune, har vi overnattingsfasiliteter tilpasset deres behov. Faksfall Camping har 23 komfortable hytter av ulik utforming til disposisjon, som passer for både grupper og enkeltgjester. De fleste av hyttene har køyesenger. For våre gjester stilles også et felles sanitæranlegg med dusjautomater, toaletter og klesvaskemaskin til disposisjon. Under følger en presentasjon av hyttene våre. Prisene gjelder for to personer pr. natt. I tillegg er det mulig å bestille leie av sengetøy, samt rengjøring av hytte.   Kontakt oss  for mer informasjon om priser og bestilling.

Fra

850,-

Store hytter


Faksfall Camping har fem vinterisolerte hytter innredet med to adskilte soverom, samt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og enkelt kjøkkenutstyr. Hyttene har eget bad med dusj og toalett, og soverommene inkluderer dyner og puter.


  • Antall sengeplasser: 4-6
  • Antall soverom: 2

Fasilteter

TV, bad, kjøkkenkrok, dyner og puter.

Toroms-hytter


Våre toroms-hytter  innehar enkel standard;  og er innredet med ett soverom samt  kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr.


  • Antall sengeplasser: 2-4
  • Antall soverom/sovealkover: 1-2

Fasiliteter

Kjøkkenkrok

Fra

450,-

Fra

350,-

Ettroms-hytter


Våre ettroms-hytter innehar enkel standard; med soveplass og kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr.


  • Sengeplasser: 1-2
  • Antall soverom: 0

Fasiliteter

Kjøkkenkrok