Hytter

Faksfall camping

HYTTER

BO ETTER DITT ØNSKE

 

Enten dere er på gjennomreise eller ønsker å utforske vår vakre fjellkommune, har vi overnattingsfasiliteter tilpasset deres behov. Faksfall Camping har 23 komfortable hytter av ulik utforming til disposisjon, som passer for både grupper og enkeltgjester. De fleste av hyttene har køyesenger. For våre gjester stilles også et felles sanitæranlegg med dusjautomater, toaletter og klesvaskemaskin til disposisjon. Under følger en presentasjon av hyttene våre. Prisene gjelder for to personer pr. natt. I tillegg er det mulig å bestille leie av sengetøy, samt rengjøring av hytte. Kontakt oss for mer informasjon om priser og bestilling.

Fra

700,-

Store hytter

 

Faksfall Camping har fem vinterisolerte hytter innredet med to adskilte soverom, samt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og enkelt kjøkkenutstyr. Hyttene har eget bad med dusj og toalett, og soverommene inkluderer dyner og puter.

 

  • Antall sengeplasser: 4-6
  • Antall soverom: 2

Fasilteter

TV, bad, kjøkkenkrok, dyner og puter.

Fra

400,-

Toroms-hytter

 

Våre toroms-hytter innehar enkel standard; og er innredet med ett soverom samt kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr.

 

  • Antall sengeplasser: 2-4
  • Antall soverom/sovealkover: 1-2

Fasiliteter

Kjøkkenkrok

Fra

300,-

Ettroms-hytter

 

Våre ettroms-hytter innehar enkel standard; med soveplass og kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr.

 

  • Sengeplasser: 1-2
  • Antall soverom: 0

Fasiliteter

Kjøkkenkrok

Bestill i dag: mob: +47 908 88 723

mail: post@faksfall.no

Faksfall Camping

Nyt stillheten i vakre omgivelser

Følg oss:

 

webdesign: iguan design